Udvendigt malerarbejde

Ring for et uforpligtende tilbud 26 21 19 01

LH Malerservice udfører udvendigt malerarbejde
Når vi maler din husfacade eller dine døre og vinduer, benytter vi altid kvalitetsmaling der er kendt for at holde godt under de danske vejrforhold.

Maling af facaden er langt fra blot en kosmetisk forskønnelse.
Udføres malerarbejdet korrekt og omhyggeligt, kan det være med til at forbedre og forlænge levetiden af murværket, og skynder man på processen, bruger de forkerte materialer eller sjusker, vil det have store konsekvenser for resultatets udseende og ikke mindst holdbarhed.


Vores malere har mange års erfaring, hvilket gør os til en kompetent samarbejdspartner til dit udvendige malerprojekt, og vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, som du kan have glæde af i mange år.

Skal du have lavet udendørs malerarbejde?
Måske trænger facaderne, terrassen, vinduerne eller dørene til en kærlig hånd? Læn dig tilbage og lad os klare arbejdet.

Skal du have lavet udendørs malerarbejde? Måske trænger facaderne, terrassen, vinduerne eller dørene til en kærlig hånd? Læn dig tilbage og lad os klare arbejdet.
Vores mange års erfaring som malere er vores kunders garanti for et kvalitetsbevidst malerarbejde. Vi er stolte af, at vi har opbygget et solidt varemærke, hvor vores malere er kendte for deres fagligt høje niveau.

Bred erfaring og sjæl i arbejdet

Vores mange års erfaring som malere er vores kunders garanti for et kvalitetsbevidst malerarbejde.


Kontakt os gerne for en snak om jeres malerprojekt.  Malermester Sonny Juul    
Mobil: +45 26 21 19 01
Mail: info@lhmalerservice.dk

Erfaren maler til både private og virksomheder. Gennem tiden har vi hjulpet utallige private og erhvervskunder, det være sig alt fra mindre lejligheder, til skoler og indkøbscentre.

Erfaren maler til både private og virksomheder

Gennem tiden har vi hjulpet utallige private og erhvervskunder, det være sig alt fra mindre lejligheder, til kontorer, skoler og indkøbscentre.


Med os som din malermester er du garanteret samme professionelle behandling, uanset om det drejer sig om en enkeltstående opgave eller længerevarende engagementer.

Maling af facader
Din facade skal gerne efterlade et førstehåndsindtryk, som du gerne vil være bekendt. Og en facade trænger til en kvalitetsbeskyttelse, hvis det skal holde i en længere periode. Med den rigtige maling, får du en god dækkeevne, og du kan nemt lave et farveskift med tiden.


Der findes en række råd til at finde den rigtige farve til facader og vi hjælper gerne så det færdige resultat kommer til at passe til omgivelserne.

Maling af døre og vinduer
Nymalede vinduer og døre pynter på ethvert hus, og malingen beskytter samtidig træværket mod fugt og vandindtrængning. Maling er en både smuk og effektiv behandling og forlænger levetiden på træværk.


Beskyttelse af dit træværk
Det er vigtigt at vedligeholde træværk som dagligt påvirkes af sol, vind og vejr. For eksempel skal terrassen beskyttes for at undgå at træet revner og samtidig er lettere at rengøre for alger og andet skidt.

Vil du i kontakt med os, så ring, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Vil du i kontakt med LH Malerservice, er du velkommen til at ringe på telefon nummer 26 21 19 01