Malerarbejde for institutioner

Ring for et uforpligtende tilbud 26 21 19 01

Privatejede institutioner og offentlige institutioner har ofte en tendens til at udskyde malerarbejdet. Men med god planlægning og fleksibilitet behøver det ikke være sådan.

Eksempler på maleropgaver i skoler, børnehaver, plejehjem og andre institutioner
✔   Reparation efter vandskader, brandskader eller indbrud


✔   Opfriskning og istandsættelse af kontorer, værelser, klasselokaler m.m.


✔   Striber og symboler på gulve i haller.


✔   Opsætning af tapet, filt eller glasvæv


✔   Spartling


✔   Udvendig renovering og vedligeholdelse


✔   Malerentreprise i forbindelse med nybyggeri eller renovering

Malerarbejde for institutioner
Privatejede institutioner og offentlige institutioner har ofte en tendens til at udskyde malerarbejdet. Men med god planlægning og fleksibilitet behøver det ikke være sådan.


Maling af institutioner kan stille mange krav i forhold til almindelige maleropgaver, men med lidt planlægning og lidt fleksibilitet kan enhver opgave løses.

Vi udfører al slags malerarbejde for private og offentlige institutioner så som plejehjem, børnehaver og skoler, og hver gang sætter vi en ære i at levere et godt resultat til glæde for borgerne, børn og ældre.

Vores mange års erfaring som malere er vores kunders garanti for et kvalitetsbevidst malerarbejde. Vi er stolte af, at vi har opbygget et solidt varemærke, hvor vores malere er kendte for deres fagligt høje niveau.

Bred erfaring og sjæl i arbejdet

Vores mange års erfaring som malere er vores kunders garanti for et kvalitetsbevidst malerarbejde.


Kontakt os gerne for en snak om jeres malerprojekt.  Malermester Sonny Juul    
Mobil: +45 26 21 19 01
Mail: info@lhmalerservice.dk

Erfaren maler til både private og virksomheder. Gennem tiden har vi hjulpet utallige private og erhvervskunder, det være sig alt fra mindre lejligheder, til skoler og indkøbscentre.

Erfaren maler til både private og virksomheder

Gennem tiden har vi hjulpet utallige private og erhvervskunder, det være sig alt fra mindre lejligheder, til kontorer, skoler og indkøbscentre.


Med os som din malermester er du garanteret samme professionelle behandling, uanset om det drejer sig om en enkeltstående opgave eller længerevarende engagementer.

Børn og maling – en spændende kombination
Vi ved alle at børn ikke altid respekterer et "Nymalet" -skilt, så vi lægger stor vægt på, at institutionen kan fungere normalt, mens arbejdet udføres. Vi giver gerne den ekstra indsats der skal til for at opgaven kan løses, så arbejdsgangen på stedet generes mindst muligt.


Og så giver det selvfølgelig helt sig selv, at vores altid høje krav til sikkerhed ikke er lavere, når det kommer til maling af institutioner.


Vi har gennem tiden løftet en del spændende malerprojekter for skoler og andre offentlige institutioner, hvor vi kan udfolde os selv mere kreativt, end ved andre standardopgaver.


Vi sætter pris på projekter, hvor vi, i samarbejde med børnehaver, institutioner og skoler, kan sætte kolorit på børnenes hverdag.


Fleksibilitet og det perfekte slutresultat
Hos LH Malerservice er vi altid fleksible, for at imødekomme vores kunder og nå det bedst mulige resultat, og naturligvis altid til tiden. Vi indgår altid i en konstruktiv dialog med vores kunder, for at komme i mål med deres krav og ønsker, og vi står klar med rådgivning gennem hele processen fra start til slut.

Vil du i kontakt med os, så ring, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Vil du i kontakt med LH Malerservice, er du velkommen til at ringe på telefon nummer 26 21 19 01