Indvendigt malerarbejde

Ring for et uforpligtende tilbud 26 21 19 01

LH Malerservice hjælper dig gerne med indvendigt malerarbejde
Hvis du skal have malet dit hus, din lejlighed eller anden type indvendigt malerarbejde, hvorfor så bruge din kostbare tid på det selv og gennemgå alt besværer? når du kan få professionel hjælp fra LH Malerservice - til en rigtig god pris?


Vi er en erfaren samarbejdspartner
Hos LH Malerservice, har vi mange års erfaring med alle typer af indvendigt malerarbejde, såsom maling af lejlighed og villa, malerarbejde i forbindelse med ombygninger, tilbygninger, nybyg og forsikringsskader, samt underentrepriser og hovedentrepriser.


Hvad enten det er store eller små projekter, så hjælper vi gerne med at realisere dine ideer og drømme.


Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dit projekt, og rådgiver dig i forhold til farvevalg, så rummets karakter og stil fremhæves, og bliver som du vil have det.

LH Malerservice udfører indvendigt malerarbejde:
✔   Maling af vægge og lofter


✔   Maling af døre og vinduer


✔   Opsætning af tapet


✔   Opsætning af filt og glasvæv

Maling ved fraflytning af lejlighed
Står du og skal flytte fra din lejlighed, eller har du et lejemål, som skal istandsættes inden næste lejer?


Hos LH Malerservice varetager vi renovering og maling af flyttelejligheder for både lejere og udlejere, og har mange års erfaring med at tilfredsstille begge parter.


Vi sørger altid for at vurdere lejlighedens behov for renovering og maling, samt afdække eventuelle skader, og vi udarbejder en prisestimering på opgaven, og sørger for at alt er inkluderet, så der ikke er overraskelser undervejs.


For os er det vigtig at du får udført det arbejde du har behov for, og det bliver på jeres præmisser, så I bliver tilfredse.

Hvis du skal have malet dit hus, din lejlighed eller anden type indvendigt malerarbejde, hvorfor så bruge din kostbare tid på det selv og gennemgå alt besværer? når du kan få professionel hjælp fra LH Malerservice - til en rigtig god pris?
Vores mange års erfaring som malere er vores kunders garanti for et kvalitetsbevidst malerarbejde. Vi er stolte af, at vi har opbygget et solidt varemærke, hvor vores malere er kendte for deres fagligt høje niveau.

Bred erfaring og sjæl i arbejdet

Vores mange års erfaring som malere er vores kunders garanti for et kvalitetsbevidst malerarbejde.


Kontakt os gerne for en snak om jeres malerprojekt.  Malermester Sonny Juul    
Mobil: +45 26 21 19 01
Mail: info@lhmalerservice.dk

Erfaren maler til både private og virksomheder. Gennem tiden har vi hjulpet utallige private og erhvervskunder, det være sig alt fra mindre lejligheder, til skoler og indkøbscentre.

Erfaren maler til både private og virksomheder

Gennem tiden har vi hjulpet utallige private og erhvervskunder, det være sig alt fra mindre lejligheder, til kontorer, skoler og indkøbscentre.


Med os som din malermester er du garanteret samme professionelle behandling, uanset om det drejer sig om en enkeltstående opgave eller længerevarende engagementer.

Spar tid med sprøjtemaling
Med en sprøjtepistol opnår man et flot og glat resultat på brøkdelen af den tid, det tager med pensler og rulle.


Sprøjtepistolen kræver ganske vist lidt indstilling og lidt øvelse, før man går i gang.


Fokus på kundetilfredshed og kvalitet
Vi ved at det kan være svært at finde gode og pålidelige malere. Når du vælger LH Malerservice, vælger du et pålideligt malerfirma med viden og erfaring til at tage sig af dine indvendige malerprojekter.


Vi tager det hårde arbejde for dig, så alt du skal gøre er, at læne dig tilbage og nyde det færdige resultat.


Vi er faguddannede malere, som altid leverer det færdige arbejde til den aftalte pris og tid. Vores arbejde udføres med et smil og du garanteres fuld tilfredshed.


Vi udfører professionelt malerarbejde af højeste kvalitet, og vi er først tilfredse når du er det

Vil du i kontakt med os, så ring, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Vil du i kontakt med LH Malerservice, er du velkommen til at ringe på telefon nummer 26 21 19 01