Hvem er LH Malerservice?

Ring for et uforpligtende tilbud 26 21 19 01

Med os som leverandør er du garanteret samme professionelle behandling, uanset om det drejer sig om en enkeltstående opgave eller længerevarende engagementer.

Vores mange års erfaring som malere, er jeres garanti for et kvalitetsbevidst malerarbejde, og vi har gennem tiden hjulpet utallige private og erhvervskunder, det være sig alt fra mindre lejligheder, til kontorer, skoler, nybyggeri og indkøbscentre.

Vi sætter en stor ære i at levere den bedst mulig løsning, og vores team består af dygtige og fagligt stolte malersvende, som dagligt arbejder med en række spændende opgaver indenfor vores fag.

Vi sikrer altid, at kvaliteten i vores arbejde lever op til de lovmæssige krav om produktanvendelse og miljøsikring, og vi holder os løbende orienteret om nye tiltag på markedet for produkter og udvikling indenfor vores fag – og vi er naturligvis medlem af Danske Malermestre.   


LH Malerservice er din kompetente samarbejdspartner når det kommer til kvalitets malerarbejde, og efterfølgende gennemført finish. Lige fra start og frem til overlevering.


Vi har base i Rødovre og vores personale har mere end 20 års erfaring, og er alle engagerede og kompetente.


Vi sikrer os løbende, at alle medarbejdere er klædt godt på med kurser og uddannelser, så vi kan sikre den bedste kvalitet til kunden og et godt arbejdsmiljø.


Vi er både grundige og effektive i vores arbejde, som altid er veludført, og I kan derfor trygt vælge os, som en medspillende samarbejdspartner.

Vores mange års erfaring som malere, er jeres garanti for et kvalitetsbevidst malerarbejde, og vi har gennem tiden hjulpet utallige private og erhvervskunder, det være sig alt fra mindre lejligheder, til kontorer, skoler, nybyggeri og indkøbscentre.
LH Gruppen Danmark leverer hoved- og fagentreprise, tømreropgaver, Malerservice og sikringsløsninger for blandt andet forsikringsselskaber, ejendomsselskaber, erhvervsejendomme og offentlige bygherrer.

LH Malerservice, er en del af LH Gruppen Danmark


LH Gruppen Danmark leverer hoved- og fagentreprise, skadeservice, tømreropgaver, malerservice og sikringsløsninger for blandt andet forsikringsselskaber, ejendomsselskaber, erhvervsejendomme og offentlige bygherrer.


LH Gruppen Danmark består i dag af LH Malerservice, LH Træbyg, LH Skadeservice, LH Miljø og Graffitirens, LH Tagdækning, LH Droneinspektion og BeSafe sikringspartner


Ens for alle er kvalitet, ordentlighed, og gode forhold for de ansatte, samt service i særklasse.


Derudover har LH Gruppen Danmark nøje udvalgte underleverandører og arbejder kun sammen med virksomheder som lever op til de samme krav, som LH Gruppen Danmark selv lever op til.


Vi har fagligt stærke teams, der er specialiseret hver især i deres faggrupper, og vi er vant til at arbejde sammen på tværs af fagene.

Vores mission, vision og kerneværdier

MISSION


Vores mission, er at servicere og levere bedst mulige og mest optimale løsninger uanset faggruppe, og med afsæt i kvalitet, punktlighed og samtidig i tæt dialog og samarbejde med vores kunder.


At have personale der yder en ekstra indsats ud fra eget ønske, og ud fra følelsen af tilfredshed i den givne opgave – og altid i tæt, åben og ærlig dialog.


Vi vil også være kendt som en professionelt drevet virksomhed, der er førende på sit felt, og som styrker og udvikler vore fagområder.

VISION


Vi vil være den førende, og mest konkurrencedygtige virksomhed uanset faggruppe, der samtidig skaber værdi for vores kunder. Dette ved at have respekt for os selv, for andre, for diversiteten, for fremtiden, og at være den foretrukne virksomhedskunde, den foretrukne arbejdsgiver og den foretrukne leverandør af deres produkter.

KERNEVÆRDIER


Vi baserer vores rådgivning og ydelser på kompetence, og har bred faglig og specialiseret viden. Vi ved ud fra erfaring og kompetence, hvad den bedste løsning er, og vi kender vores kunder og kollegaer, og ved hvad hinanden står for.


Vi har højt branchekendskab, uanset faggruppe, vi har personlige kompetencer og stærke relationer, og baseret på kompetence gør vi en positiv forskel og sikrer de bedste løsninger for vores kunder og personale.


Vi tror på bæredygtige relationer på tværs af kunder, omverden, medarbejdere og ledelse, og vi har en kultur, hvor vi med nærvær, dialog og positiv energi driver hinanden til at yde vores bedste.


Vi er tilgængelige og dedikerede samarbejdspartnere, vi lytter til vores kunder og møder dem der, hvor de er. Og ved at give det bedste af os selv, skaber vi effektive løsninger, og vores kunder oplever tryghed i samarbejdet.

Vil du i kontakt med os, så ring, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Vil du i kontakt med LH Malerservice, er du velkommen til at ringe på telefon nummer 26 21 19 01