Det drejer sig om tillid, når du lukker en malermester ind i dit private hjem. Det er vi helt klar over, og derfor vil man opleve at vores malere altid behandler hjemmet nænsomt og med respekt. Naturligvis ved vi også, at skoene stilles i entréen såfremt det ønskes, ligesom vi altid efterlader hjemmet ryddeligt.

Malerarbejde for private - når opgaven er en tillidssag

Det drejer sig om tillid, når du lukker en malermester ind i dit private hjem


Det er vi helt klar over, og derfor vil man opleve at vores malere altid behandler hjemmet nænsomt og med respekt. Naturligvis ved vi også, at skoene stilles i entréen såfremt det ønskes, ligesom vi altid efterlader hjemmet ryddeligt.Vi ved, at det kan være svært at finde overskuddet og ikke mindst tiden til malerarbejdet. Lad derfor LH Malerservice klare arbejdet for dig.Som maler til private er vi vant til at komme i alle typer hjem, ligesom vi gennem tiden har løst alle tænkelige opgaver.Vi er stolte af, at vi har opbygget en stor og voksende kreds af tilfredse kunder, som kender vores malere for deres fagligt høje niveau.

Vores mange års erfaring i branchen er vores kunders garanti for et kvalitetsbevidst malerarbejde.


Vi garanterer, at du vil blive mødt af passionerede, omhyggelige og dygtige malere, som sætter en ære i at udføre malerarbejdet bedst muligt, ud fra ønsker og forventninger.

Maleropgaver for private​


Vi har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring. Farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem.Lad os male for dig


Hos LH Malerservice, gør vi alt vi kan, for at tilrettelægge malerarbejdet, så det bedst muligt passer ind i din hverdag.Vi udfører næsten alle typer af indvendigt malerarbejde, og har solid erfaring med at løse opgaver for privatkunder. Vi gør altid vores bedste for at leve op til dine forventninger og er derfor lydhøre overfor netop dine ønsker.Trofaste og tilfredse kunder kommer ikke af sig selv, men snarere af hårdt arbejde, høj kvalitet og ekstraordinær service. Vi sætter en ære i at levere et flot resultat, hver gang vi maler for vores kunder – vi er trods alt til, for at hjælpe dig.Det er ofte de små detaljer, der gør forskellen, og dem kan vi som fagmænd hurtigt spotte og forbedre.

Vi har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring. Farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem.

Vi tilbyder følgende maleropgaver til private:


.   Tapetsering af vægge.


.   Opsætning af filt.


.   Maling af vægge og lofter.


.   Maling af gulve.


.   Maling af paneler og træværk.


.   Maling af fliser.


.   Maling af døre og vinduer.


.   Maling af radiator.


.   Facaderenovering.


.   Rådgivning ved malerprojekter.

Trofaste og tilfredse kunder kommer ikke af sig selv, men snarere af hårdt arbejde, høj kvalitet og ekstraordinær service. Vi sætter en ære i at levere et flot resultat, hver gang vi maler for vores kunder – vi er trods alt til, for at hjælpe dig.
Eksempler på endnu et spændende og farverigt projekt forLH Malerservice
Her kan du læse udvalgte kundeudtalelser
Kereby
Boligexperten
Pack Tech
Egedal Anlæg & Ejendomsservice
Ejendomsselskabet  JP  Basse

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefonen, via email eller udfyld kontaktformularen

Malermester

Sonny Juul

Malermester Sonny Juul LH Malerservice

Telefon

26 21 19 01

Malerkonduktør

Benny Lüth

Malerkonduktør Benny Lüth LH Malerservice

Telefon

30 26 47 77