Vi udfører al slags malerarbejde for private og offentlige institutioner så som plejehjem, børnehaver og skoler, og hver gang sætter vi en ære i at levere et godt resultat til glæde for borgerne, børn og ældre.

Malerarbejde for institutioner - med fokus på slutresultatet

Hurtigt, effektivt og kreativt malerarbejde


Både privatejede -og offentlige institutioner har ofte en tendens til at udskyde malerarbejdet. Men med god planlægning og fleksibilitet behøver det ikke at være sådan.Vi udfører al slags malerarbejde for private og offentlige institutioner så som plejehjem, børnehaver og skoler, og hver gang sætter vi en ære i at levere et godt resultat til glæde for borgerne, børn og ældre.Vores mange års erfaring som malere er vores kunders garanti for et kvalitetsbevidst malerarbejde. Vi er stolte af, at vi har opbygget et solidt varemærke, hvor vores malere er kendte for deres fagligt høje niveau.

Vi ved alle at børn ikke altid respekterer et "Nymalet" -skilt, så vi lægger stor vægt på, at institutionen kan fungere normalt, mens arbejdet udføres. Vi giver gerne den ekstra indsats der skal til for at opgaven kan løses, så arbejdsgangen på stedet generes mindst muligt.

Børn og maling – en spændende kombination


Vi ved alle at børn ikke altid respekterer et "Nymalet" -skilt, så vi lægger stor vægt på, at institutionen kan fungere normalt, mens arbejdet udføres. Vi giver gerne den ekstra indsats der skal til for at opgaven kan løses, så arbejdsgangen på stedet generes mindst muligt.Vi har gennem tiden løftet en del spændende malerprojekter for skoler og andre offentlige institutioner, hvor vi kan udfolde os selv mere kreativt, end ved andre standardopgaver.

Vi sætter pris på projekter, hvor vi, i samarbejde med børnehaver, institutioner og skoler, kan sætte kolorit på børnenes hverdag.
Fleksibilitet og med det perfekte slutresultat


Hos LH Malerservice er vi altid fleksible, for at imødekomme vores kunder og nå det bedst mulige resultat, og naturligvis altid til tiden. Vi indgår altid i en konstruktiv dialog med vores kunder, for at komme i mål med deres krav og ønsker, og vi står klar med rådgivning gennem hele processen fra start til slut.

Eksempler på maleropgaver i skoler, børnehaver, plejehjem og andre institutioner


.   Reparation efter vandskader, brandskader eller indbrud.


.   Opfriskning og istandsættelse af kontorer, værelser, klasselokaler m.m.


.   Striber og symboler på gulve i haller.


.   Opsætning af tapet, filt eller glasvæv.


.   Spartling.


.   Udvendig renovering og vedligeholdelse.


.   Malerentreprise i forbindelse med nybyggeri eller renovering.

Her kan du læse udvalgte kundeudtalelser
Kereby
Boligexperten
Pack Tech
Egedal Anlæg & Ejendomsservice
Ejendomsselskabet  JP  Basse

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefonen, via email eller udfyld kontaktformularen

Malermester

Sonny Juul

Malermester Sonny Juul LH Malerservice

Telefon

26 21 19 01

Malerkonduktør

Benny Lüth

Malerkonduktør Benny Lüth LH Malerservice

Telefon

30 26 47 77