Trænger kontoret til et frisk pust? Skal butikken have en ny facade? Eller har en af væggene i forretningen brug for en renovering? Hos LH Malerservice står vi klar til at hjælpe erhvervskunder med deres malerprojekter.

Malerarbejde for erhverv - med fokus på kundeservice

Malerarbejde for virksomheder


Trænger kontoret til et frisk pust? Skal butikken have en ny facade? Eller har en af væggene i forretningen brug for en renovering? Hos LH Malerservice står vi klar til at hjælpe erhvervskunder med deres malerprojekter.Vi ved det kan være en omfattende beslutning at vælge den helt rigtige maler til opgaven, Hos LH Malerservice, ved vi at maleropgaver i kontorer og virksomheder både sætter høje krav til kvaliteten og vores service.Vi yder samme høje kvalitet og gode service til alle kunder – stor som lille, privat som erhverv. Her gør vi ingen forskel på vores kunder.

Overlad trygt maler arbejdet til os


Vi tilbyder fuldspartling af både vægge og lofter, opsætning af væv eller filt, tapetsering og maling. Vi maler både vægge, lofter, karme, paneler, indfatninger og andre detaljer samt løst interiør.Vi har vi mange samarbejdsaftaler med erhvervslivet, hvorfor vi har stor erfaring som maler til erhverv. Af den grund kan du trygt lade os stå for jeres malerarbejde, og vi vejleder jer naturligvis gerne i forbindelse med jeres malerprojekt.

Vi tilbyder fuldspartling af både vægge og lofter, opsætning af væv eller filt, tapetsering og maling. Vi maler både vægge, lofter, karme, paneler, indfatninger og andre detaljer samt løst interiør.

Som maler til erhverv kan vi bl.a. hjælpe med:


.   Facaderenovering.


.   Maling af vægge og lofter.


.   Rådgivning ved valg af farver.


.   Tapetsering af vægge.


.   Opsætning af filt, væv og tapet.

Her kan du læse udvalgte kundeudtalelser
Kereby
Boligexperten
Pack Tech
Egedal Anlæg & Ejendomsservice
Ejendomsselskabet  JP  Basse

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefonen, via email eller udfyld kontaktformularen

Malermester

Sonny Juul

Malermester Sonny Juul LH Malerservice

Telefon

26 21 19 01

Malerkonduktør

Benny Lüth

Malerkonduktør Benny Lüth LH Malerservice

Telefon

30 26 47 77