Hvis du skal have malet dit hus, din lejlighed eller anden type indvendigt malerarbejde, hvorfor så bruge din kostbare tid på det selv og gennemgå alt besværer? når du kan få professionel hjælp fra LH Malerservice.

Indvendigt malerarbejde - med fokus på kundetilfredshed

LH Malerservice hjælper dig gerne med det indvendige malerarbejde


Hvis du skal have malet dit hus, din lejlighed eller anden type indvendigt malerarbejde, hvorfor så bruge din kostbare tid på det selv og gennemgå alt besværer? når du kan få professionel hjælp fra LH Malerservice.

Vi er en erfaren samarbejdspartner


Hos LH Malerservice, har vi mange års erfaring med alle typer af indvendigt malerarbejde, såsom maling af lejlighed, hus og villa, malerarbejde i forbindelse med ombygninger, tilbygninger, nybyg og forsikringsskader.LH Malerservice udfører indvendigt malerarbejde


.  Maling af vægge og lofter


.  Maling af døre, vinduer og træværk


.  Opsætning af tapet, filt og væv

Hvad enten det er store eller små projekter, så hjælper vi gerne med at realisere dine ideer og drømme.


Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dit projekt, og rådgiver dig i forhold til farvevalg, så rummets karakter og stil fremhæves, og bliver som du vil have det.

Maling ved fraflytning af lejlighed


Står du og skal flytte fra din lejlighed, eller har du et lejemål, som skal istandsættes inden næste lejer?Hos LH Malerservice varetager vi renovering og maling af flyttelejligheder for både lejere og udlejere, og har mange års erfaring med at tilfredsstille begge parter.Vi sørger altid for at vurdere lejlighedens behov for renovering og maling, samt afdække eventuelle skader, og vi udarbejder en prisestimering på opgaven, og sørger for at alt er inkluderet, så der ikke er overraskelser undervejs.For os er det vigtig at du får udført det arbejde du har behov for, og det bliver på dine præmisser, så du bliver tilfreds.

Erfaren maler til både private og virksomheder


Med os som din malermester er du garanteret samme professionelle behandling, uanset om det drejer sig om en enkeltstående opgave eller længerevarende engagementer.Fokus på kundetilfredshed og kvalitet
Vi ved at det kan være svært at finde gode og pålidelige malere. Når du vælger LH Malerservice, vælger du et pålideligt malerfirma med viden og erfaring til at tage sig af dine indvendige malerprojekter.Vi er faguddannede malere, som altid leverer det færdige arbejde til den aftalte pris og tid. Vores arbejde udføres med et smil og du garanteres fuld tilfredshed.

Her kan du læse udvalgte kundeudtalelser
Kereby
Boligexperten
Pack Tech
Egedal Anlæg & Ejendomsservice
Ejendomsselskabet  JP  Basse

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefonen, via email eller udfyld kontaktformularen

Malermester

Sonny Juul

Malermester Sonny Juul LH Malerservice

Telefon

26 21 19 01

Malerkonduktør

Benny Lüth

Malerkonduktør Benny Lüth LH Malerservice

Telefon

30 26 47 77