Kunne du tænke dig at give dit hjem nyt liv med et flot tapet på væggen, eller skal du have fjernet gammelt tapet og opsat filt i stedet for? LH Malerservice har mange års erfaring og ekspertise inden for opsætning af filt, væv og tapet til loft, vægge og hjørner.

Opsætning af filt, væv og tapet - hurtigt og effektivt

Vi udfører tapetsering der holder - og bliver siddende


Kunne du tænke dig at give dit hjem nyt liv med et flot tapet på væggen, eller skal du have fjernet gammelt tapet og opsat filt i stedet for?


LH Malerservice har mange års erfaring og ekspertise inden for opsætning af filt, væv og tapet til loft, vægge og hjørner.

Tapet er tilbage som mode


Tapet er igennem de seneste år kommet på mode igen. Flot opsat tapet ser godt og eksklusivt ud og kan skabe en helt unik stemning.


Mange vælger kun at sætte tapet op på én væg, og på den måde kan man blande det kliniske hvide rum med varmen og elegancen fra et smukt tapet.En hjælpende hånd med tapetseringen


Har du udset dig et tapet, som du gerne vil dekorere din væg eller vægge med, sørger vi for at sætte det op, så det passer korrekt.


Opsætning af tapet med mønster kræver en ekstra præcis hånd. Opgaven med at sætte tapet ordentligt op, kan du trygt overlade til os, da vi har stor erfaring med alle typer af tapetseringsopgaver.

Tapet er igennem de seneste år kommet på mode igen. Flot opsat tapet ser godt og eksklusivt ud og kan skabe en helt unik stemning. Mange vælger kun at sætte tapet op på én væg, og på den måde kan man blande det kliniske hvide rum med varmen og elegancen fra et smukt tapet.

Hos LH Malerservice følger vi med tidens trend


Vi følger med i tidens trend inden for maling og tapetsering, og derfor ved vi også, at flere og flere ønsker at få tapetseret én eller flere vægge i hjemmet i stedet for den traditionelle malede væg.


Af den grund har vi gjort tapetsering til én af vores kerneopgaver, så du bliver glad for at se resultatet.

Opsætning af filt og glasvæv


Et tapet, glasfilt eller glasvæv, giver et anderledes udtryk til dit hjem. Glasfilt og glasvæv giver en fin struktur, som vises efter maling eller spartling af væggen. Samtidigt giver materialet beskyttelse af væggen, så den får sværere ved at slå revner.Ønsker du at få malet din væg efter opsætning af glasfilt og glasvæv, klarer vi naturligvis også den opgave.


 

Malersvendene hos LH malerservice har mange års erfaring


Med vores mange års erfaring har vi stort kendskab til at udføre opgaver af højeste kvalitet både for privat og erhverv.

Her kan du læse udvalgte kundeudtalelser
Kereby
Boligexperten
Pack Tech
Egedal Anlæg & Ejendomsservice
Ejendomsselskabet  JP  Basse

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefonen, via email eller udfyld kontaktformularen

Malermester

Sonny Juul

Malermester Sonny Juul LH Malerservice

Telefon

26 21 19 01

Malerkonduktør

Benny Lüth

Malerkonduktør Benny Lüth LH Malerservice

Telefon

30 26 47 77