Måske trænger facaderne, terrassen, vinduerne eller dørene til en kærlig hånd? Læn dig tilbage og lad os klare arbejdet. Det vigtigste for din facade, er at beskytte den mod klimaets mange udfordringer. Derfor er det nødvendigt, at facaden er i god stand, og at du er opmærksom på revner, huller eller nedbrudt puds.

Maleropgave facader - lad os smukkesere det ydre

Skal du have lavet udendørs malerarbejde?


Måske trænger facaderne, terrassen, vinduerne eller dørene til en kærlig hånd? Læn dig tilbage og lad os klare arbejdet.

 


Det vigtigste for din facade, er at beskytte den mod klimaets mange udfordringer. Derfor er det nødvendigt, at facaden er i god stand, og at du er opmærksom på revner, huller eller nedbrudt puds.

Maling af facader


Når vi maler din husfacade eller dine døre og vinduer, benytter vi altid kvalitetsmaling der er kendt for at holde godt under de danske vejrforhold. Din facade skal gerne efterlade et førstehåndsindtryk, som du gerne vil være bekendt. Og en facade trænger til en kvalitetsbeskyttelse, hvis det skal holde i en længere periode. Med den rigtige maling, får du en god dækkeevne, og du kan nemt lave et farveskift med tiden.

Maling af facaden er langt fra blot en kosmetisk forskønnelse


Udføres malerarbejdet korrekt og omhyggeligt, kan det være med til at forbedre og forlænge levetiden af murværket, og skynder man på processen, bruger de forkerte materialer eller sjusker, kan det have store konsekvenser for resultatets udseende og ikke mindst holdbarheden.

 


Uanset om det drejer sig om dine vinduer eller øvrige facadepartier, klarer vi alle opgaver lige fra almindelig let vedligeholdelse til den større gennemgribende renovering. Er der behov for det, sørger vi for at inddrage øvrige håndværkere, som for eksempel snedker og glarmester.

Vores malere har mange års erfaring, hvilket gør os til en kompetent samarbejdspartner til dit udvendige malerprojekt, og vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, som du kan have glæde af i mange år.

 


Gennem tiden har vi hjulpet utallige private og erhvervskunder, det være sig alt fra mindre lejligheder, til kontorer, skoler og indkøbscentre.

 


Med os som din malermester er du garanteret samme professionelle behandling, uanset om det drejer sig om en enkeltstående opgave eller længerevarende engagementer.

Vores malere har mange års erfaring, hvilket gør os til en kompetent samarbejdspartner til dit udvendige malerprojekt, og vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, som du kan have glæde af i mange år.
Her kan du læse udvalgte kundeudtalelser
Kereby
Boligexperten
Pack Tech
Egedal Anlæg & Ejendomsservice
Ejendomsselskabet  JP  Basse

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefonen, via email eller udfyld kontaktformularen

Malermester

Sonny Juul

Malermester Sonny Juul LH Malerservice

Telefon

26 21 19 01

Malerkonduktør

Benny Lüth

Malerkonduktør Benny Lüth LH Malerservice

Telefon

30 26 47 77